Ваша найкраща інвестиція – комфортні квартири четвертої черги в житловому комплексі бізнес-класу "Crystal Avenue" – незабаром у продажу!

02.06.2020

У найближчий час всі, хто готується придбати нове комфортне та сучасне житло, отримають чудовий шанс зробити це найбільш вигідно. Ось–ось стартує продаж квартир в четвертому будинку ЖК "Crystal Avenue" від девелопера з відмінною репутацією та бездоганною історією – компанії "НоваБудова".

Перший будинок комплексу на Петропавлівській Борщагівці вже здано в експлуатацію. Ще два майже розпродані. Однак для тих, хто не встиг, відкривається приголомшлива можливість зробити вигідну інвестицію у своє майбутнє й отримати квартиру в суперсучасному житловому комплексі з відмінним розташуванням!

 

Четверта черга "Crystal Avenue" має всі переваги, якими славиться комплекс:

- Будинок знаходиться в 300 метрах від Києва, а транспортна розв'язка дозволяє добратися до метро за 7 хвилин їзди або за півгодини неспішної прогулянки.

- Цілодобова охорона та консьєрж на ресепшн в дизайнерському лобі гарантують безпеку.

- Стильні та комфортні сучасні квартири в будинку, орієнтованому на кращі світові стандарти архітектури та будівництва.

- Поруч знаходяться будівельні гіпермаркети і торгові центри ( "Епіцентр", "4ROOM"), які дозволять обставити квартиру так, як вам подобається.

- Продуктові маркети в пішої доступності ("Billa" і "Сільпо").

- Ідеальні місця для прогулянок і пікніків, ліс і озеро, всього в п'яти хвилинах ходьби.

- Підземний паркінг дозволить уберегти авто від будь–яких примх погоди і збереже час, який ви витратите на пошук місця для паркування.

- Кращі види з дворівневих пентхаусів з терасами – для тих, хто не мислить свого життя без вечірок на фоні заходу сонця.

Житловий комплекс "Crystal Avenue" – проєкт бізнес–класу. Це означає, що він цінується в середовищі інвесторів, оскільки така нерухомість – чудовий актив, який постійно зростає в ціні.

 

Залишилися питання? Поставте їх нашим менеджерам.

Телефон: (044) 499 25 67; (067) 663 89 35.

Адреса відділу продажу: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А.