Власний дитсадок у ЖК «Crystal Avenue»

03.02.2021

ЖК бізнес-класу «Crystal Avenue» – це не лише якісне житло від надійного забудовника, зведене за сучасними технологіями з використанням перевірених матеріалів. Це ще й розвинена власна інфраструктура, створена для того, щоб мешканці нашого комплексу почували себе тут максимально комфортно.

Одним із об’єктів інфраструктури ЖК стане власний дитячий садок, що з’явиться в ІІІ черзі нашого житлового комплексу. Відтепер не потрібно витрачати час, щоб відвести вашого малюка в дитсадок. Погодьтеся, у сьогоднішньому світі, де кожна хвилина є дорогоцінною, така економія часу буде дуже доречною.

«НоваБудова» відповідально ставиться до комфорту своїх мешканців. Нагадаємо, що цей дитсадок стане вже не першим таким об’єктом інфраструктури від нашої компанії. Зокрема ще одні дитячі яслі збудовано й передано державі в нашому ЖК «Щасливий», розташованому в Софіївській Борщагівці.

Бажаєте дізнатися, які ще об’єкти інфраструктури будуть представлені на території ЖК «Crystal Avenue», а також почути про наші найвигідніші пропозиції щодо придбання житла? Телефонуйте: 044 499 25 67; 067 663 89 35.

Адреса відділу продажу ЖК «Crystal Avenue»: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А.