Живи відпочиваючи! Квартири від «НоваБудова» у спальному районі Львова

13.04.2018

Якщо ви живете в активному режимі, напевно, наприкінці тижня вам все більше хочеться розслабитись і згадати, що таке справжній комфорт. Саме це враховано у житловому комплексі «Щасливий» у Львові. Він створюється, щоб ви відчули – жити відпочиваючи можливо!

Комфорт-клас комплексу означає, що потрібне буде по максимому забезпечено у ЖК: власне спортивне поле для тренувань та ігор, дитячі зони з новими майданчиками, місця відпочинку, ландшафтний дизайн і гарний фонтан. Крім того, за наявності комерційних приміщень, в комплексі з’явиться й інша інфраструктура: магазини, кафе, що будуть у 2-х кроках від вашої оселі. Рекреаційні зони неподалік, озера для рибалки і місця для пікніків з друзями та родиною становлять ту вдалу локацію, завдяки чому можна і відпочивати, і залишатися у центрі подій. Адже лише у 5 хв ходьби від ЖК знаходиться зупинка міського транспорту, а за пів години ви вже будете у центрі.

Зараз в комплексі активно будується наша друга черга. А це означає, що тепер у вас є вдвічі більше можливостей подивитися і обрати гарну квартиру з відмінним, сучасним плануванням. Перший будинок повністю збудовано, в ньому йдуть останні оздоблювальні роботи. І вже на рівні 5-го поверху йде зведення монолітного каркасу другого будинку по Біговій, 17-Б.

До речі, купити квартиру в комплексі ви можете не лише на етапі будівництва або з базовою комплектацією в готовому будинку, але й з сучасним дизайнерським ремонтом і меблюванням! Просто телефонуйте нам за номерами: (032) 229-52-72, (067) 235-18-37 і особисто завітайте до відділі продажу в центрі міста по вул. Чайковського, 26. Обирайте свій стиль життя і живіть відпочиваючи.