ЖК «Crystal Avenue»: детально про будівництво першої черги на Оксамитовій, 9-А

10.08.2018

 

Перша черга ЖК «Сrystal Avenue» по вул. Оксамитовій, 9-А

 

Тримаємо вас в курсі того, як просувається будівництво в комплексі, який, ми сподіваємось, вже встиг стати вашим майбутнім помешканням. А якщо ще ні, можливо, час розглянути саме таку можливість!

В будівництві «Сrystal Avenue» по вул. Оксамитовій, 9-А перебуває перша черга. Монолітний каркас та цегляні стіни будинку вже зведені до останнього поверху і розпочаті роботи з влаштування даху. Також на 90% ми вже виконали засклення будинку 2-камерними енергозберігаючими склопакетами. В будинку є гарний вибір планувань. Ви можете обрати одно-, дво-, трикімнатну квартиру як з панорамними вікнами, так і зі стандартними. Також незабаром в продаж надійде родзинка будинку - дворівневі пентхауси з виходом на власні просторі тераси на даху.

Оскільки монтаж вікон вже закінчується, ми перейшли і до фасадних робіт, перша з яких – утеплення. Його виконуємо за допомогою мінеральної вати. Розповімо і про внутрішні роботи. Всередині будинку виконуємо стяжку підлоги і штукарку стін. Наразі роботи просуваються вже до 10-го поверху. А в коридорах на поверхах ставимо щитові під електрику.

Цей комплекс поєднує наш найкращий досвід та повністю відповідатиме статусу «бізнес». Ми створюємо простір, де буде по-перше: спокійно і затишно, по-друге: функціонально, комфортно і безпроблемно, по-третє: просто приємно жити і знати, де ваші близькі.

Якщо хочете бути впевненими і в своєму забудовнику, і в інвестиціях, які окупляться вам якісною оселею на все життя – завітайте до відділу продажів у Петропавлівській Борщагівці по вул. Соборній, 14-А. Перегляньте планування, дізнайтесь у менеджерів про функціональне наповлення і розвиток ЖК. Або телефонуйте нам за номерами: (044) 393-08-42, ‎‎(067) 691-60-06.