ЖК «Crystal Avenue»: хід будівництва та свіжі новини нашого комплексу

28.09.2021

Що нового на будівництві ЖК бізнес-класу «Crystal Avenue»? Розповідаємо всі деталі.

У другій черзі (вул. Оксамитова, 11-А) тривають оздоблювальні роботи місць загального користування (монтаж огороджень холодних переходів). У ліфтах відбуваються пуско-налагоджувальні роботи. А на покрівлі триває облаштування мембрани.

У третій черзі (вул. Кришталева, 1-А) триває монтаж дитячого майданчика. Завершено укладання тротуарної плитки.

У четвертій черзі (вул. Кришталева, 1) тривають штукатурні роботи (на 15-16 поверхах), монтаж опалення (на 8-9 поверхах), роботи по стяжці (на 6-7 поверхах). Також відбувається утеплення покрівлі.

У п’ятій черзі (вул. Кришталева, 1-Б) тривають монолітно-каркасні роботи на 5 поверсі.

Також продовжується зведення другої частини підземного паркінгу. Там розпочато роботи з облаштування протипожежних систем та електромонтажні роботи.

Нагадаємо, що в ЖК «Crystal Avenue» офіційно введено в експлуатацію ІІІ чергу. І вже розпочато процес видачі ключів та приймання квартир. Для того, щоб прийняти свою квартиру й отримати ключі, звертайтеся в ЖЕК (тільки за попереднім записом).

Також у нас стартував продаж дворівневих квартир на 16-17 поверхах у IV черзі. А ще ви маєте можливість отримати до 10000 грн на побутову техніку в мережі «Ельдорадо».

Щоб дізнатися деталі про всі ці новини або записатися на перегляд, телефонуйте до відділу продажу: 044 499 25 67; 067 663 89 35.

Адреса відділу продажу ЖК «Crystal Avenue»: Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14-А.